Over krullend

Het verschil willen maken! Ken je dat? Ik ga graag uitdagingen aan met jou, jij ook met mij?
 
 
Anders kijken en denken

Goed werk met liefde

De online wereld is altijd in beweging. Ik houd er van om in te spelen op die continue stroom van informatie en ontwikkelingen. Pas als de wensen van mijn opdrachtgever op één lijn zitten met de verwachtingen van de bezoekers ben ik tevreden.
 
 
 

 
 
Vertrouwen

Bio

Na een 9-jarige loopbaan bij het Ministerie van Defensie ontdekte ik in 2000 de online wereld. Vervolgens werkte ik bij een aantal kleine, maar ook grote bedrijven zoals D-Reizen en Tele2. Sinds 2008 werk ik zelfstandig en heb ik veel ervaring in de online wereld opgedaan door steeds weer wisselende projecten en opdrachten.
 
 
 

 
 • Wat zij zeggen

  Reinald Gerritsen
   

  Anouk heeft voor ons gewerkt aan twee online bestelformulieren, een servicetool en de vernieuwde klantomgeving waar Anouk de nodige uitdagingen met vlag en wimpel heeft doorstaan. Ze is niet alleen een professional in haar werk, ze is bovendien een zeer prettige ‘collega op afstand’: betrokken, snel én accuraat. Gewoon een steengoeie designer en een fijn mens om mee te werken. Aanrader!
   

 • Wat zij zeggen

  Marije & Natascha van Flavourites
   

  Wat een aanrader om Anouk in te schakelen als je je website wilt verbeteren. Anouk bedacht voor Flavourites een veel beter zoeksysteem, eenvoudige functionaliteiten en dacht op alle fronten mee met ons. De betrokkenheid van Anouk was ongekend – van begin tot eind. Ook nu onze restyling helemaal staat, is het fijn om te weten dat we Anouk altijd even kunnen bellen of mailen. Wij zijn klaar voor de toekomst!

 • Wat zij zeggen

  Natasja Eshuis van NBBS
   

  Anouk werkt snel en efficiënt. Ze heeft een goed oog voor de behoeften van de opdrachtgever en overlegt indien nodig met de webbouwers of een bepaald ontwerp technisch haalbaar is, alvorens een specifiek ontwerp te maken. Ik heb heel prettig met haar samengewerkt en snel kunnen schakelen om de zaken binnen de deadlines af te ronden.

 • Wat zij zeggen

  Michiel Janssen van Online Dialogue
   

  We hebben met Anouk gewerkt aan onder andere het redesign van het huidige aanvraagformulier van de www.worldcard.nl website. Een heel goed converterend responsive design wat er ook nog eens goed uitziet! Goede ontwerper, creatief, goede ideeen, zakelijk inzicht en veel flexibiliteit in deadlines maken het leuk werken met haar!

 • Wat zij zeggen

  Carel Aeijelts Averink - Project manager
   

  Anouk is een uitstekende freelance visual designer, met gevoel voor haar werk. Anouk is open en duidelijk in haar communicatie met opdrachtgevers en stelt zich flexibel op in veranderende omstandigheden, waardoor de samenwerking altijd erg soepel verliep. Ook technisch was Anouk’s werk tot in detail verzorgd, zodat haar designs eenvoudig door web developers ontwikkeld konden worden.

 • Wat zij zeggen

  Jasper Jan de Konink van e-Matching
   

  Anouk heeft in goede wisselwerking met ons de usability en look & feel van e-Matching aangepast aan de nieuwe eisen. Vooral snel en efficient communiceren met duidelijk uitgewerkte voorbeelden heeft de vaart gehouden in het proces. Kortom, we zijn niet alleen tevreden over het resultaat maar ook over de totstandkoming.

 
Wat ik doe

Iets voor jou?

Ik ben flexibel en kan oplossingen bieden in tijd van nood. Zonder wireframes (een bouwtekening van je site) toch de beste oplossing kiezen? Ja, dat kan! Ik neem je aan de hand mee en lever designs in de vorm van mockups (design schetsen van de pagina’s). Zo gaan we stap voor stap samen op weg naar een visueel geheel.
 
 
 

 
 
Duurzaam samenwerken

Waarom krullend?

Al meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van web. Altijd innovatief, up-to-date en vernieuwend. Ik neem graag een kijkje voor én achter de schermen van je website om te kijken op welke manier je website verder geoptimaliseerd kan worden.