Blackstone

Trendy schoenen met een hoog draagcomfort
 
 
/ Blackstone
 
 
de case
 
 

Blackstone

Blackstone is een footwear brand van Nederlandse bodem. Met passie werken zij aan collecties met een geheel eigen style. Merkbeleving staat hoog in het vaandel bij het team van gedreven vakmensen dat de schoenen ontwerpt, produceert en verkoopt.

 

Klant

Blackstone ism. Cream
 

Premium product

Blackstone startte als een workerboots brand. 25 jaar later is het assortiment een stuk breder, voor heren, dames en kinderen, maar de stoere identiteit is nooit verloren gegaan. Van sportieve sneakers tot stoere veterlaarzen, ze blijven herkenbaar als Blackstones.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

e-Matching

Een nieuw design voor de juiste match
 
Naar beneden
 
/ e-Matching
 
 
de case
 
 

e-Matching

Datingsite waar je een vaste relatie vindt. In e-Matching zijn veel leuke singles actief die goed kunnen aansluiten bij jouw zoekwens. Wil jij ├ęcht baat hebben bij jouw inschrijving, wacht dan niet af maar neem zelf het initiatief. Leuke profielen krijg je via e-Matching met een paar klikken in beeld, en een reactie is ook zo gestuurd. Als je geluk hebt klikt het direct en verloopt alles verder vanzelf.

 
 
 
 

Duurzame vaste relatie

e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleide singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie. Zowel voor heterorelaties als gay of lesbische relaties. Je bepaalt zelf hoe breed of hoe smal je zoekt en met wie je wel of geen contact wil leggen.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248