Chrysal

De beste zorg voor bloemen en planten, betere duurzame business resultaten en een mooiere wereld.
 
 
/ Chrysal
 
 
de case
 
 

Chrysal

Je koopt een bosje bloemen, met daarbij een zakje bloemenvoeding. Was jij bekend met wie daarachter zit? Gebruik jij deze bloemenvoeding? Vanaf nu wel doen, je geniet langer van je bloemen met de bloemenvoeding van Chrysal. Daarom werd het tijd voor een vernieuwde site, zodat we dit beter kunnen uitleggen.

 

Klant

Chrysal via Call for Action
 

Vergelijk het zelf

En zie de verschillen…slide de aantal dagen en zie het verschil tussen de bloemen in water en de bloemen met bloemenvoeding van Chrysal. Mét de producten van Chrysal geniet je langer van de bloemen, blijven ze langer vers en zorgt voor de beste kwaliteit bloemen. Nog niet overtuigd, bekijk het dan snel zelf.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

NBBS & Travel Trend

Meer inspiratie, reizen op maat en gebruiksvriendelijkere reissite voor NBBS en Travel Trend.
 
Naar beneden
 
/ NBBS & Travel Trend
 
 
de case
 
 

NBBS & Travel Trend

Call for Action vroeg of ik de NBBS en Travel Trend site visueel responsive kon maken. Natuurlijk! Na een kennismakingsgesprek ben ik in nauwe samenwerking met Natasja Eshuis (directeur) gaan werken aan het meer zichtbaar maken van de (reis)beleving online. Een beter overzicht van de reismogelijkheden en het gemak contact op te nemen met een gespecialiseerde reisagent.

 

Klant

Call for Action
 
 
 

Reizen op maat?

Dat kan bij NBBS. Gespecialiseerd in het op maat maken van jouw droomreis, waarin niets te gek is.

NBBS Reizen is gespecialiseerd in verre reizen op maat. Tijdens familievakanties reis je met je eigen gezin, per huurauto of camper.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248