Giant

Rijervaring van onze e-bikes verbeteren
 
 
/ Giant
 
 
de case
 
 

Giant

Stuurintegratie is één van de belangrijkste kenmerken van Giant e-bikes. Onze nieuwste RideDash displays hebben een heldere goede afleesbaarheid, verbeterde graphics en uitgebreide opties.

 
 

Makkelijk te lezen scherm

Hij heeft een moderne uitstraling met een kleurenscherm en verbeterde graphics. Het RideDash Evo display kan op twee manieren gemonteerd worden, volledig geïntegreerd op de speciaal ontwikkelde stuurpen, of geïntegreerd op een bracket voorop het stuur. Het onopvallende scherm toont ritinformatie inclusief snelheid, afstand, accubereik en eventueel hartslag en fitness via de RideControl App.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

Blackstone

Trendy schoenen met een hoog draagcomfort
 
Naar beneden
 
/ Blackstone
 
 
de case
 
 

Blackstone

Blackstone is een footwear brand van Nederlandse bodem. Met passie werken zij aan collecties met een geheel eigen style. Merkbeleving staat hoog in het vaandel bij het team van gedreven vakmensen dat de schoenen ontwerpt, produceert en verkoopt.

 

Klant

Blackstone ism. Cream
 
 
 

Premium product

Blackstone startte als een workerboots brand. 25 jaar later is het assortiment een stuk breder, voor heren, dames en kinderen, maar de stoere identiteit is nooit verloren gegaan. Van sportieve sneakers tot stoere veterlaarzen, ze blijven herkenbaar als Blackstones.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248