MetaDimensions

Conversie optimalisatie toegankelijker met nieuwe inzichten en meer plezier voor iedereen. Het heet MetaDimensions.
 
 
/ MetaDimensions
 
 
de case
 
 

MetaDimensions

Als de ene AB- of multivariate test is afgerond wordt de volgende opgestart en daarna weer de volgende. Er is geen mechanisme of proces om te leren van plussen en minnen uit het verleden. Dat kan anders…historische marketingdata van bedrijven simpel en, zelfs, op speelse wijze ontsloten.

Beheer jouw Conversion Rate Optimalisation proces, betrek de mensen en het maximaliseren van de winst met MetaDimensions.

 

Klant

MetaDimensions
 

Verhoging niveau en kennis

Verhoging van de betrokkenheid van de interne organisatie in conversie optimalisatie. Dankzij een online kennisbank waarin alle learnings worden bevestigd uit testen. Deel testen met je collega’s en laat ze deelnemen aan de challenge door te raden welke test variant gewonnen heeft.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

Chrysal

De beste zorg voor bloemen en planten, betere duurzame business resultaten en een mooiere wereld.
 
Naar beneden
 
/ Chrysal
 
 
de case
 
 

Chrysal

Je koopt een bosje bloemen, met daarbij een zakje bloemenvoeding. Was jij bekend met wie daarachter zit? Gebruik jij deze bloemenvoeding? Vanaf nu wel doen, je geniet langer van je bloemen met de bloemenvoeding van Chrysal. Daarom werd het tijd voor een vernieuwde site, zodat we dit beter kunnen uitleggen.

 

Klant

Chrysal via Call for Action
 
 
 

Vergelijk het zelf

En zie de verschillen…slide de aantal dagen en zie het verschil tussen de bloemen in water en de bloemen met bloemenvoeding van Chrysal. Mét de producten van Chrysal geniet je langer van de bloemen, blijven ze langer vers en zorgt voor de beste kwaliteit bloemen. Nog niet overtuigd, bekijk het dan snel zelf.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248