MetaDimensions

Conversie optimalisatie toegankelijker met nieuwe inzichten en meer plezier voor iedereen. Het heet MetaDimensions.
 
 
/ MetaDimensions
 
 
de case
 
 

MetaDimensions

Als de ene AB- of multivariate test is afgerond wordt de volgende opgestart en daarna weer de volgende. Er is geen mechanisme of proces om te leren van plussen en minnen uit het verleden. Dat kan anders…historische marketingdata van bedrijven simpel en, zelfs, op speelse wijze ontsloten.

Beheer jouw Conversion Rate Optimalisation proces, betrek de mensen en het maximaliseren van de winst met MetaDimensions.

 

Klant

MetaDimensions
 

Verhoging niveau en kennis

Verhoging van de betrokkenheid van de interne organisatie in conversie optimalisatie. Dankzij een online kennisbank waarin alle learnings worden bevestigd uit testen. Deel testen met je collega’s en laat ze deelnemen aan de challenge door te raden welke test variant gewonnen heeft.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

Psychologie magazine

De Psychologie Academy is het online trainingsplatform voor je persoonlijke ontwikkeling
 
Naar beneden
 
/ Psychologie magazine
 
 
de case
 
 

Psychologie magazine

Psychologie magazine wil een ontwerp van de Academy portal, die moet meer body krijgen. Zo dat bezoekers zin krijgen de training te volgen en daadwerkelijk overgaan tot aankoop. Daar werk ik natuurlijk graag aan mee.

 

Klant

MetaDimensions
 
 
 

Zinvolle artikelen en verrassend concrete adviezen

Wat Psychologie Magazine echt onderscheidt, is bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van de informatie. De redactie van Psychologie Magazine bestaat vrijwel geheel uit psychologen. En lezers, zo blijkt uit onderzoek, herkennen dat en waarderen dat. Dit samengevat in een heldere layout, dat is waar de lezers behoefte aan hebben.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248