Psychologie magazine

De Psychologie Academy is het online trainingsplatform voor je persoonlijke ontwikkeling
 
 
/ Psychologie magazine
 
 
de case
 
 

Psychologie magazine

Psychologie magazine wil een ontwerp van de Academy portal, die moet meer body krijgen. Zo dat bezoekers zin krijgen de training te volgen en daadwerkelijk overgaan tot aankoop. Daar werk ik natuurlijk graag aan mee.

 
 

Zinvolle artikelen en verrassend concrete adviezen

Wat Psychologie Magazine echt onderscheidt, is bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van de informatie. De redactie van Psychologie Magazine bestaat vrijwel geheel uit psychologen. En lezers, zo blijkt uit onderzoek, herkennen dat en waarderen dat. Dit samengevat in een heldere layout, dat is waar de lezers behoefte aan hebben.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

Chrysal

De beste zorg voor bloemen en planten, betere duurzame business resultaten en een mooiere wereld.
 
Naar beneden
 
/ Chrysal
 
 
de case
 
 

Chrysal

Je koopt een bosje bloemen, met daarbij een zakje bloemenvoeding. Was jij bekend met wie daarachter zit? Gebruik jij deze bloemenvoeding? Vanaf nu wel doen, je geniet langer van je bloemen met de bloemenvoeding van Chrysal. Daarom werd het tijd voor een vernieuwde site, zodat we dit beter kunnen uitleggen.

 
 
 
 

Vergelijk het zelf

En zie de verschillen…slide de aantal dagen en zie het verschil tussen de bloemen in water en de bloemen met bloemenvoeding van Chrysal. Mét de producten van Chrysal geniet je langer van de bloemen, blijven ze langer vers en zorgt voor de beste kwaliteit bloemen. Nog niet overtuigd, bekijk het dan snel zelf.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248