Psychologie magazine

Dé online trainingsplatform voor je persoonlijke ontwikkeling
 
 
/ Psychologie magazine
 
 
de case
 
 

Psychologie magazine

Psychologie magazine wil een ontwerp van de trainingspagina meer van deze tijd. Zo dat bezoekers zin krijgen de training te volgen en daadwerkelijk overgaan tot aankoop. Daar werk ik natuurlijk graag aan mee.

 
 

Zinvolle artikelen en verrassend concrete adviezen

Wat Psychologie Magazine echt onderscheidt, is bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van de informatie. De redactie van Psychologie Magazine bestaat vrijwel geheel uit psychologen. En lezers, zo blijkt uit onderzoek, herkennen dat en waarderen dat. Dit samengevat in een heldere layout, dat is waar de lezers behoefte aan hebben.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

Startversterker

Je eigen bedrijf beginnen? De Startversterker daagt je uit.
 
Naar beneden
 
/ Startversterker
 
 
de case
 
 

Startversterker

Je eigen bedrijf beginnen? De Startversterker daagt je uit met must-do's, tests en checklists. Focus op je doel. Ontdek wie je nodig hebt om te groeien. En: hoe je met topklanten meer omzet draait. Onze ambitie is om startende ondernemers te helpen bij een sterke start, zodat jij een bedrijf start dat kan groeien. Doe je mee?

 

Klant

Rabobank / MT MediaGroep
 
 
 

Jouw grote doel

Wat is je grote doel? Heb je je ambitie scherp? Past hij op een bierviltje? Heb je een strak plan? De Startversterker daagt je uit om met 100% focus aan de slag te gaan. Een dreamteam. Sterk starten doe je niet alleen.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248