Spa in Spain

Vind jouw perfecte wellnessreis
 
 
/ Spa in Spain
 
 
de case
 
 

Spa in Spain

Krullend (ik dus) was al eerder betrokken bij het ontwikkelen van de Spa in Spain website. Femke en Neeltje, de SIS-ters van Spa in Spain waren toe aan een nieuwe website. Die samenwerking is nu uitgebreid naar het ontwikkelen van een concept en verfrissend design van spa-in-spanje.nl.

 
 

De mooiste relaxplekjes onder de mediterrane zon

En die combineren we met gezonde wellness programma´s. Zoals fijne spa breaks, unieke yoga retraites of die ene detox/afslankkuur die je altijd al wilde doen.

Ben jij er toe aan? Voel je je hangerig en sloom, dan is het tijd voor een detox kuur! Fit en gezond worden is de beste beslissing die je kan nemen! Leer hoe jij je gezonde levensstijl terugkrijgt. Vindt het op Spa in Spain…

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

Psychologie magazine

Dé online trainingsplatform voor je persoonlijke ontwikkeling
 
Naar beneden
 
/ Psychologie magazine
 
 
de case
 
 

Psychologie magazine

Psychologie magazine wil een ontwerp van de trainingspagina meer van deze tijd. Zo dat bezoekers zin krijgen de training te volgen en daadwerkelijk overgaan tot aankoop. Daar werk ik natuurlijk graag aan mee.

 
 
 
 

Zinvolle artikelen en verrassend concrete adviezen

Wat Psychologie Magazine echt onderscheidt, is bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van de informatie. De redactie van Psychologie Magazine bestaat vrijwel geheel uit psychologen. En lezers, zo blijkt uit onderzoek, herkennen dat en waarderen dat. Dit samengevat in een heldere layout, dat is waar de lezers behoefte aan hebben.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248