Startversterker

Je eigen bedrijf beginnen? De Startversterker daagt je uit.
 
 
/ Startversterker
 
 
de case
 
 

Startversterker

Je eigen bedrijf beginnen? De Startversterker daagt je uit met must-do’s, tests en checklists. Focus op je doel. Ontdek wie je nodig hebt om te groeien. En: hoe je met topklanten meer omzet draait.

Onze ambitie is om startende ondernemers te helpen bij een sterke start, zodat jij een bedrijf start dat kan groeien. Doe je mee?

 

Klant

Rabobank / MT MediaGroep
 

Jouw grote doel

Wat is je grote doel? Heb je je ambitie scherp? Past hij op een bierviltje? Heb je een strak plan? De Startversterker daagt je uit om met 100% focus aan de slag te gaan. Een dreamteam. Sterk starten doe je niet alleen.

 
 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248
 
 
Volgend project

Legionella Dossier

De Legionella Preventie APP. Eindelijk, een digitale oplossing voor uw legionella beheer.
 
Naar beneden
 
/ Legionella Dossier
 
 
de case
 
 

Legionella Dossier

Legionella Dossier heeft al een IOS versie en wilt ook een design hebben voor de nieuwe Android app. Zonder een eigen Android device ga ik deze uitdaging niet uit de weg, om ook de gebruikers op Android op weg te helpen met natuurlijk een optimalisatie slag, gewoon omdat het kan. Eén centraal dossier, altijd up-to-date!

 

Klant

Legionella Dossier
 
 
 

Legionella preventie

Eindelijk, een digitale oplossing voor uw legionella beheer: het Legionella Dossier. Legionella Dossier is zeer eenvoudig en compleet, zodat iedereen beheerstaken kan uitvoeren en u 100% controle heeft op uw legionella beheer.

 
 

Interesse gewekt?

Neem contact op met krullend.

06 546 88 248